Do shit you love

Slechts vier woorden die zeggen waar het om draait:

Do shit you love

Love shit you do

Do you love shit?

No of course not! De meeste mensen willen niks weten van hun dumplings. In de pot en doortrekken met die grote boodschap. Dat is jammer, vinden wij. Want die grote hoop geeft je belangrijke informatie over je gezondheid. Dus het is reuze handig als je wc informatie uit jouw output registreert. Automatisch, snel, hygiënisch. Je hoeft zelf niks te doen. Je krijgt informatie over je holy hoop in je app. Zodat je weet hoe het met je spijsvertering gaat. Zodat je weet hoe het met jou gaat. En met je gezondheid. Zodat jij Shit you love kunt doen. Dat doen wij ook. Wil je meer weten? Kun je ons helpen?

Let the crowd be with you

Binnenkort beginnen we met Crowdfunding van Smart Toilets. Wij gaan een product maken dat voor veel mensen belangrijk is. Dat mensen controle geeft over hun eigen gezondheid. Dat mensen helpt om gezond te blijven. Daarom denken wij ook dat veel mensen dit een super cool idee vinden en ons willen helpen om het van de grond te krijgen. Wil je geld in een enorm goed project stoppen? Wil jij als een van de eerste een Smart Toilet hebben? Doe met ons mee en blijf op de hoogte!

Kruis aan waar je interesse naar uitgaat. Alle drie mag natuurlijk ook!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden zoals verwoord in het privacy beleid op deze site.